Certificeringen

Bij Van der Kamp Kornhorn kunt u rekenen op kwaliteit. Dat zit in het bedrijf en de mensen die er werken maar wordt ook nog eens onderstreept met diverse keurmerken en certificeringen:

  1. NEN 3834 – Deze normen stellen kwaliteitseisen voor het smeltlassen van metalen materialen. De norm 1090 eist tevens dat het laswerk aan staalconstructies moeten voldoen aan de norm NEN 3834. Klik hier voor het certificaat!
  2. CE-verklaring – Deze geeft aan dat het product voldoet aan de daarvoor geldende regels binnen de Europese Unie plus Liechtenstein, Noorwegen en IJsland. Staalconstructies die volgens de norm 1090 gefabriceerd zijn krijgen een CE verklaring. Hiermee geeft de producent aan dat de staalconstructie volgens de normen geproduceerd is. Van der Kamp Kornhorn is door TUV geauditeerd en mag op zijn staalconstructies een CE verklaring afgeven.
  3. DoP-verklaring – De toeleverende industrie (fabrikanten, importeurs en distributeurs) is verplicht om bij CE-gemarkeerde producten een prestatieverklaring mee te leveren. Deze verklaring wordt Declaration of Performance (DoP) genoemd. De DoP wordt opgesteld door de fabrikant en geeft informatie over de belangrijkste prestaties van het product en het beoogde gebruik ervan. Download hier de DoP verklaring!

Erkend Leerbedrijf

Bedrijven die zelf willen opleiden voor een technische beroepsopleiding moeten aan bepaalde voorwaarden voldoen. Kenteq heeft ons erkend als leerbedrijf. De leerling is een paar dagen in de week bij ons in dienst en volgt daarnaast een opleiding. De praktische ervaring komt van ons, de theorie en begeleiding krijgt hij of zij op school.

VCA

Dit is een controlelijst voor aannemers van werk waarmee zij aan kunnen tonen dat zij veiligheid, gezondheid en milieu beheersen tijdens het uitvoeren van werkzaamheden op de werkvloer. Voor uitvoerende medewerkers is er een VCA-examen. Het bijbehorende certificaat is tien jaar geldig en geeft aan dat de medewerker in ieder geval op de hoogte is van de geldende veiligheidseisen. Van der Kamp Kornhorn is een VCA gecertificeerd bedrijf, geauditeerd door TUV. Klik hier voor het certificaat!

Contactgegevens

Brandsloot 3b
9863 TR Doezum

T: +31 (0)594-658867
F: +31 (0)594-658974
info@vanderkampkornhorn.nl

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

*
*